06 - 245 11 420 info@velderman.nl

Referenties: diversen

RVS vloer goten

RVS vloer goten

RVS vloer goten23-03-2014Voor DS Smith Paper te Eerbeek vervaardigde RVS vloer goten welke door Aannemingsbedrijf Mulder BV geplaatst en ingestort zijn.

RVS Houtskoolgrill

RVS Houtskoolgrill

RVS Houtskoolgrill23-03-2002In opdracht van Restaurant de Brugwachter, aan de Molenstraat in Apeldoorn, gemaakte RVS houtskoolgrill voor in de keuken.

Aluminium Traanplaat bekleding ML

Aluminium Traanplaat bekleding ML

Aluminium Traanplaat bekleding ML03-10-2005Voor de firma Puls Pompen te dieren uitgevooerde opdracht voor het bekleden van de kofferbak van hun Mercedes ML met aluminium traanplaat. Dit is uitgevoerd ten behoeve van de bescherming van de bekleding van de auto en om...

Aluminium Traanplaat bekleding

Aluminium Traanplaat bekleding

Aluminium Traanplaat bekleding20-10-2005Een voor Dhr. Kramer uitgevoerde opdracht voor het bekleden van de kofferbak van zijn Audi A6 met aluminium traanplaat. Dit is gedaan ter bescherming van de bekleding en om het schuiven van losliggende onderdelen te beperken.

Aluminium luiken Havelte

Aluminium luiken Havelte

Aluminium luiken Havelte08-11-2005In opdracht van de firma Puls Pompen vervaardigde aluminium luiken t.b.v. 2 stuks pompputten te Havelte.Deze luiken zijn voorzien van RVS valbeveiligingsroosters conform de Arbo wetgeving. Zowel de deksels als de...

Aluminium luiken

Aluminium luiken

Aluminium luiken 31-01-2006Een voor de firma Puls Pompen BV te Dieren uitgevoerde opdracht voor het maken en plaatsen van 2 stuks aluminium luiken en 1 stuks RVS trap t.b.v. 2 stuks vacuümpomp gemalen in de gemeente Zevenaar. Deze luiken zijn voorzien van isolatie in...

Rozenboog

Rozenboog

Rozenboog27-05-2006Een voor Hotel Pegasus te Apeldoorn vervaardigde rozenboog bij de entree van hun hotel. Deze rozenboog is na het vervaardigen thermisch verzinkt en gepoedercoat. In deze rozenboog zal door hunzelf een reclamebord geplaatst worden.

Auto bekleding

Auto bekleding

Auto bekleding04-10-2007In opdracht van de firma Puls Pompen, het bekleden van hun Range Rover met aluminium traanplaat.

Traanplaat vloer Renault Master

Traanplaat vloer Renault Master

Traanplaat vloer Renault Master29-11-2007In opdracht van de firma Puls Pompen BV te Dieren een op maat gemaakte aluminium traanplaat vloer in hun Renault Master bus.

Rollenhouder

Rollenhouder

Rollenhouder15-11-2009Een voor Meneer Sam vervaardigde rollenhouder waarop rollen met stof en schuim geplaatst kunnen worden t.b.v. het makkelijker verwerken tijdens het bekleden van auto's.

jaar ervaring

afgeronde projecten