06 - 245 11 420 info@velderman.nl

Referenties: constructie

Aanrijbeveiliging

Aanrijbeveiliging

Aanrijbeveiliging10-06-2010Een voor Hesta Exhebitions vervaardigde aanrijbeveiliging t.b.v. de bescherming van een stalen kolom in hun productie hal. Wij hebben hiervoor eerst de stalen kolom vervangen welke krom gereden was door een heftruck en daarna de...

Aluminium Balkonhekken

Aluminium Balkonhekken

Aluminium Balkonhekken02-11-2004In opdracht van aannemingsbedrijf van der Lugt Apeldoorn BV gemaakte aluminium balkonhekken. Deze zijn vervaardigd van aluminium kokerprofiel en zijn na het maken gechromateerd en gepoedercoat. Na het plaatsen is hierin plexiglas plaat...

Balk voor verdiepingsvloer

Balk voor verdiepingsvloer

Balk voor verdiepingsvloer20-11-2017 Voor Dhr. P. van Dam geplaatste stalen balk t.b.v. een verdiepingsvloer in de reeds bestaande schuur.

Balkon/Terrashekwerk

Balkon/Terrashekwerk

Balkon/Terrashekwerk13-09-2008In opdracht van mevrouw van der Knaap te Amsterdam gemaakt en geplaatst balkon/terrashekwerk voor op hun dakterras. Dit balkon/terrashekwerk is in losse onderdelen gemaakt i.v.m. de beperkte mogelijkheden om het geheel naar boven te...

Balkonhek

Balkonhek

Balkonhek25-04-2007Een voor de fam. Hendriks vervaardigd balkon met hekwerk voor de toegang van hun bovenverdieping.Dit hekwerk is na het vervaardigen gepoedercoat.

Balkonhek Apeldoorn

Balkonhek Apeldoorn

Balkonhek Apeldoorn13-02-2007In opdracht van aannemersbedrijf van der Lugt Apeldoorn BV, een gemaakt en geplaatst stalen balkonhek bij de familie van Koeverden te Apeldoorn. Na het vervaardigen van dit balkonhek is dit gegalvaniseerd en gepoedercoat.

Balkons

Balkons

Balkons17-11-2006In opdracht van de firma Outdoorrooms gemaakte en geplaatste stalen balkons en een frans balkonhek aan de Hoofdstraat te Apeldoorn. Na het vervaardigen zijn deze balkons gagalvaniseerd.

Bordes Owens Corning

Bordes Owens Corning

Bordes Owens Corning05-09-2015Voor Owens Corning te Apeldoorn gemaakt en geplaatst thermisch verzinkte constructie met trap en roosters als nieuw bordes op het lab.

Bordes zoutstrooier gemeente Apeldoorn

Bordes zoutstrooier gemeente Apeldoorn

Bordes zoutstrooier gemeente Apeldoorn20-04-2017In opdracht van ST&D BV gemaakt en geplaatst thermisch verzinkt bordes langs een zout strooier van de Gemeente Apeldoorn.

Constructie AKZO MPP

Constructie AKZO MPP

Constructie AKZO MPP04-08-2007In opdracht van Veolia MPP Systems BV vervaardigde staalconstructie met bordes en leidingwerk t.b.v. het plaatsen en gebruiken van hun regeneratiekolom. Dit leidingwerk is ter plaatse op hun lokatie aan de Kleefsewaard gemaakt en geplaatst.

jaar ervaring

afgeronde projecten