06 - 245 11 420 info@velderman.nl

Referenties: leuningwerk

Leuningwerk + RVS Gevelbeplating

Leuningwerk + RVS Gevelbeplating

Leuningwerk + RVS Gevelbeplating 16-05-2008In opdracht van bouwbedrijf van Rijn te Houten vervaardigd en geplaatst geslepen RVS leuningwerk en geslepen RVS gevelbeplating ter renovatie van 2 stuks trappenhuizen en 2 stuks entree gevels van een kantoorpand te...

Leuningwerk Aannemingsbedrijf Mulder BV

Leuningwerk Aannemingsbedrijf Mulder BV

Leuningwerk Aannemingsbedrijf Mulder BV15-08-2017In opdracht van Aannemingsbedrijf Mulder BV gemaakt en geplaatst thermisch verzinkt en gecoat leuningwerk voor een nieuwbouw villa te Kortenhoef.

Leuningwerk Aartsen BV

Leuningwerk Aartsen BV

Leuningwerk Aartsen BV 20-08-2004In opdracht van de firma Aartsen BV vervaardigd RVS geslepen leuningwerk bij een sportschool te Oldebroek.Dit leuningwerk is ter plekke pasgemaakt op een door de firma Aartsen geplaatst stalen hekwerk.

Leuningwerk belastingdienst

Leuningwerk belastingdienst

Leuningwerk belastingdienst10-12-2001RVS leuningwerk op een trap bij de belastingdienst. In opdracht van de firma Aartsen BV. Dit is in samenwerking met de firma &Dysign uitgevoerd.

Leuningwerk Brouwerij Oudaen

Leuningwerk Brouwerij Oudaen

Leuningwerk Brouwerij Oudaen15-03-2017Voor brouwerij Oudaen te Utrecht gemaakte en geplaatste RVS trapleuning in hun brouwlokaal.Als detail is er een RVS kijkglas opgenomen in het leuningwerk.

Leuningwerk Cascade Amsterdam

Leuningwerk Cascade Amsterdam

Leuningwerk Cascade Amsterdam 15-12-2005Een voor de firma Ten Have Metaalwerken uitgevoerde opdracht voor het maken van RVS geslepen leuningwerk op de hoofdtrap bij Cascade in Amsterdam.Deze opdracht bestond uit het plaatsen van baluster spijlen en het hierop monteren...

Leuningwerk De Veluwse Bron

Leuningwerk De Veluwse Bron

Leuningwerk De Veluwse Bron 18-01-2010In opdracht van Welness Resort De Veluwse Bron te Emst gemaakte en geplaatste RVS geslepen leuningen ter vervanging van de houten leuningen bij hun sauna's in de heuvelrug. Deze leuningen zijn vervaardigd van RVS 316 geslepen buis...

Leuningwerk DGW&T

Leuningwerk DGW&T

Leuningwerk DGW&T10-11-2005Een voor DGW&T uitgevoerde opdracht voor het maken en plaatsen van 1 stuks RVS leuning ten behoeve van het beveiligen van een trap bij het op en aflopen hiervan.

Leuningwerk fam. Mosterd

Leuningwerk fam. Mosterd

Leuningwerk fam. Mosterd04-03-2016Voor de fam. Mosterd gemaakt en geplaatst RVS leuningwerk en aluminium gerstekorrel traptreden op een trap in hun woonkamer.

jaar ervaring

afgeronde projecten