06 - 245 11 420 info@velderman.nl

Referenties: leuningwerk

Leuningwerk Papegaaibrug

Leuningwerk Papegaaibrug

Leuningwerk Papegaaibrug01-08-2007In samenwerking met de firma Besaris BV gemaakt en geplaatst nieuw leuningwerk t.b.v. de Papegaaibrug te Apeldoorn. Dit werk is uitgevoerd in opdracht van de gemeente Apeldoorn.

Leuningwerk, gegalvaniseerd, Van Aartsen

Leuningwerk, gegalvaniseerd, Van Aartsen

Gegalvaniseerd leuningwerk, Van Aartsen 22-11-2001In opdracht van de firma Aartsen BV gefabriceerd leuningwerk van stalen buis, wat later gegalvaniseerd is.

Leuningwerk belastingdienst

Leuningwerk belastingdienst

Leuningwerk belastingdienst10-12-2001RVS leuningwerk op een trap bij de belastingdienst. In opdracht van de firma Aartsen BV. Dit is in samenwerking met de firma &Dysign uitgevoerd.

Leuningwerk spiltrap Aartsen BV

Leuningwerk spiltrap Aartsen BV

Leuningwerk spiltrap Aartsen BV11-11-2002In opdracht van de firma Aartsen BV gemaakt RVS geslepen leuningwerk.Dit leuningwerk is geplaatst op een spiltrap in het nieuwe kantoorpand van de firma van Gerrevink recycling BV en is vervaardigd van geslepen RVS buis met...

Leuningwerk WTC A’dam

Leuningwerk WTC A’dam

Leuningwerk WTC A'dam16-11-2002In opdracht van de firma Aartsen BV vervaardigd geslepen RVS leuningwerk ten behoeve van een door hun gemaakte en gplaatste trap bij het WTC te Amsterdam. Dit leuningwerk is gemaakt van geslepen RVS buis evenals de balusters en is ter...

Leuningwerk firma Maars

Leuningwerk firma Maars

Leuningwerk firma Maars27-06-2003In opdracht van de firma Aartsen BV, geslepen RVS leuningwerk bij de firma Maars te Harderwijk. Dit bestaat uit 9 stuks muurleuningen en een leuning die ter plekke op de reeds geplaatste trap gemonteerd is.Dit werk is in samenwerking...

Leuningwerk hekwerken Ten Have

Leuningwerk hekwerken Ten Have

Leuningwerk hekwerken Ten Have 08-10-2003 In opdracht van de fima Ten Have Metaalwerken vervaardigd RVS leuningwerk.Deze opdracht bestond uit het vervaardigen van 20 stuks geslepen RVS hekwerken welke later op de door de firma Ten Have geplaatste trap gemonteerd...

Leuningwerk Rabobank Dronten

Leuningwerk Rabobank Dronten

Leuningwerk Rabobank Dronten 14-10-2003In opdracht van de firma Aartsen BV gemaakt RVS leuningwerk voor op een trap bij de Rabobank te Dronten. Dit geheel is vervaardigd van geslepen RVS buis en later op de door de firma Aartsen geplaatste trap gemonteerd.

Leuningwerk Tandartspraktijk Muts

Leuningwerk Tandartspraktijk Muts

Leuningwerk Tandartspraktijk Muts19-05-2004In opdracht van de firma Ten Have Metaalwerken vervaardigd RVS leuningwerk bij Tandartspraktijk Muts aan de Regentesselaan te Apeldoorn. Dit leuningwerk is vervaardigd van geslepen RVS buis met als knieregels RVS staaldraden.

Leuningwerk familie Ran

Leuningwerk familie Ran

Leuningwerk familie Ran22-05-2004Bij de Familie Ran aan de Balustrade te Apeldoorn vervaardigd RVS Leuningwerk.Dit leuningwerk is vervaardigd van geslepen RVS buis en is compleet ter plekke pasgemaakt.

jaar ervaring

afgeronde projecten