06 - 245 11 420 info@velderman.nl

Referenties: trappen

Gegalvaniseerde brandtrap

Gegalvaniseerde brandtrap

Gegalvaniseerde brandtrap23-04-2004Een bij Hotel de Zwaan te Beekbergen geplaatste brandtrap, hierbij is een aluminium uitvouw trap vervangen voor een vaste staal gegalvaniseerde brandtrap.

Industriële trap

Industriële trap

Industriële trap12-04-2015Voor Aannemingsbedrijf Mulder BV gemaakte en geplaatste industriele trap met vide hekwerk voor een nieuw kantoorpand te Apeldoorn.

Lasergesneden trap

Lasergesneden trap

Lasergesneden trap10-02-2008In opdracht van aannemingsbedrijf Mulder BV vervaardigde stalen trap voor hun klant aan het Pr. Hendrikplein te Apeldoorn. Hiervoor zijn de trapbomen lasergesneden uit stalen plaat.Na het vervaardigen is de trap gepoedercoat.

RVS Spiltrap

RVS Spiltrap

RVS Spiltrap20-04-2004Een in opdracht van de firma Ten Have Metaalwerken gemaakt leuningwerk ten behoeve van een spiltrap aan de Angerenstein te Apeldoorn. Dit leuningwerk is vervaardigd van geslepen RVS buis. Tevens is de buitenkant van de trap voorzien van een...

RVS Trap

RVS Trap

RVS Trap06-04-2003Voor de firma Puls Pompen 2 stuks RVS trappen. Deze zijn uitgevoerd met anti-slip treden, en bij één van de trappen is het leuningwerk demontabel gemaakt. De trappen dienen voor het betreden van 2 stuks pomp gemalen.

RVS trappen

RVS trappen

RVS trappen15-10-2002In opdracht van de firma Aartsen gemaakte RVS trapbomen met het daarbij behorende leuningwerk. En aansluitend hierop 40 meter RVS leuningwerk als afscherming van een verdiepingsvloer.De trapbomen zijn vervaardigd van strip en daarna geglaspareld,...

Spiltrap

Spiltrap

Spiltrap14-12-2017In opdracht van Aannemingsbedrijf Mulder BV gemaakte en geplaatste thermisch verzinkte spiltrap.Deze spiltrap dient als vluchttrap bij het verbouwde pand van Ricoh BV te Apeldoorn.

Stalen gegalvaniseerde trap

Stalen gegalvaniseerde trap

Stalen gegalvaniseerde trap30-03-2010In opdracht van Graphic Invention te De Meern een voor hun nieuwe pand gemaakte en geplaatste stalen gegalvaniseerde trap. Deze is geplaatst in hun nieuw gebouwde pand in De Meern.

Stalen gegalvaniseerde trappen

Stalen gegalvaniseerde trappen

Stalen gegalvaniseerde trappen05-06-2011In opdracht van Aannemingsbedrijf Mulder BV vervaardigde stalen trappen met leuningwerk voor de familie de Mare te Apeldoorn. Deze trappen zijn na het vervaardigen thermisch verzinkt.

Stalen service trap

Stalen service trap

Stalen service trap15-05-2017In opdracht van Remeha BV te Apeldoorn gemaakte en geplaatste thermisch verzinkte stalen trap t.b.v. het uitvoeren van service werkzaamheden op het dak van hun productie hal.

jaar ervaring

afgeronde projecten