06 - 245 11 420 info@velderman.nl

Referenties: design

Aluminium Daklijsten

Aluminium Daklijsten

Aluminium Daklijsten22-06-2005In opdracht van aannemingsbedrijf van der Lugt vervaardigde aluminium daklijsten. Deze lijsten zijn vervaardigd van 1 mm aluminium plaat, de hoekstukken zijn gelast en de delingen zijn tijd stand gekomen door middel van koppelstukken. Na...

Corten stalen houtopslag

Corten stalen houtopslag

Corten stalen houtopslag24-04-2017Voor Dhr. van de Kamp gemaakte en geplaatste Corten stalen houtopslag voor in hun nieuwe tuin ontwerp.

Corten stalen plantenbak

Corten stalen plantenbak

Corten stalen plantenbak15-04-2017Voor Dhr. van de Kamp gemaakte en geplaatste Corten stalen planten bak voor hun nieuwe tuin.

Gegalvaniseerde kapstokken

Gegalvaniseerde kapstokken

Gegalvaniseerde kapstokken12-06-2003Bij cafe De Zaak op het Caterplein in Apeldoorn geplaatste kapstokken. Deze zijn vervaardigd van gegalvaniseerde buis en zijn gemonteerd door middel van Kee-Klamp koppelingen.Dit geheel is ter plekke pasgemaakt en gemonteerd.

Geslepen RVS CD rek

Geslepen RVS CD rek

Geslepen RVS CD rek01-10-2008In opdracht van de heer de Kleijne te Apeldoorn gemaakt geslepen RVS CD rek. Dit CD rek is compleet uit geslepen RVS plaat opgebouwd en na het lassen zijn alle lassen afgewerkt zodat deze niet meer zichtbaar zijn.

Kapsalon Reuvers

Kapsalon Reuvers

Kapsalon Reuvers18-09-2003Diverse RVS onderdelen bij Kapsalon Bert Reuvers te Apeldoorn. Waaronder: RVS plinten door de hele zaak, een RVS koker ten behoeve van de ophanging van de haardrogers, RVS beplating achter de toiletten en 2 stuks RVS aanrechtbladen. Al deze...

RVS Afzuigkap

RVS Afzuigkap

RVS Afzuigkap01-10-2004Bij bakkerij Firat te Apeldoorn een speciaal op maat gemaakte en geplaatste RVS afzuigkap. Deze is vervaardigd van geslepen RVS plaat en dient voor de afzuiging van de vrijgekomen stoom op het moment van het openen van de oven.De afzuigkap is...

RVS blad

RVS blad

RVS blad07-09-2002In opdracht van de firma Theo (Theater en Evenementen Organisatie) een RVS geslepen afzetblad t.b.v. zijn catering afdeling en een RVS geslepen achterwand boven het aanrecht.

RVS Brievenbus

RVS Brievenbus

RVS Brievenbus 26-03-2013In opdracht van Aannemingsbedrijf Mulder te Apeldoorn vervaardigde RVS brievenbus voor PCBO de Ploeg tevens te Apeldoorn. Deze brievenbus is vervaardigd van geslepen RVS plaat.

RVS Brievenbus

RVS Brievenbus

RVS Brievenbus15-12-2008In opdracht van relaties en vrienden van de firma Kleverwal Schilderwerken gemaakte RVS brievenbus in de vorm van hun logo. Deze brievenbus is aangeboden tijdens de opening van hun nieuwe bedrijfspand.

jaar ervaring

afgeronde projecten