06 - 245 11 420 info@velderman.nl

Referenties: tanks en apparatenbouw

Demonstratie filterunit

Demonstratie filterunit

Demonstratie filterunit19-08-2003In opdracht van Akzo Nobel MPP Systems BV is deze waterzuiverings installatie compleet gemodificeerd.Hierbij is al het leidingwerk vervangen en vereenvoudigd qua leidingloop. Tevens zijn alle afsluiters en alle andere appendages...

Frame voor Micro Unit

Frame voor Micro Unit

Frame voor Micro Unit10-05-2014In opdracht van Veolia MPP Systems BV vervaardigd RVS frame voor een nieuwe micro filtratie unit.

Geslepen RVS beugel + watertank

Geslepen RVS beugel + watertank

Geslepen RVS beugel + watertank05-09-2009In opdracht van PEBA Trucking te Apeldoorn vervaardigde RVS geslepen beugel en watertank t.b.v. het meenemen van een voorraad drink/douche water voor onderweg.

RVS filter

RVS filter

RVS filter06-03-2004In opdracht van de firma Puls Pompen een RVS filter ten behoeve van een installatie in de gemeente Soest.Dit filter is vervaardigd van geperforeerde RVS plaat en kan door middel van twee scharnieren weg gedraaid worden.

RVS goot

RVS goot

RVS goot24-10-2014In opdracht van Aannemingsbedrijf Mulder BV te Apeldoorn vervaardigde RVS goot t.b.v. het nieuwe impregneer station bij de 4 meter lijn van Owens Corning tevens te Apeldoorn. Deze goot zal geheel ingestort worden in de vloer.

RVS koeltank

RVS koeltank

RVS koeltank15-09-2002In opdracht van de firma Puls Pompen BV uitgevoerde opdracht voor het maken van een RVS tank met hierop de benodigde aansluitingen. Deze tank heeft een diameter van 600 mm en een totale lengte van 1000 mm en zal gebruikt gaan worden als koeltank....

RVS Koolfilter

RVS Koolfilter

RVS Koolfilter17-01-2006In opdracht van Akzo MPP Systems BV te Arnhem, vervaardigd RVS vat welke dienst gaat doen als een koolfilter.Dit vat is vervaardigd van RVS 316 en voorzien van onderin het vat geplaatste filterplaten met hiertussen geplaatst RVS gaas.

RVS recirculatietanks

RVS recirculatietanks

RVS recirculatietanks25-03-2005In opdracht van de firma Puls Pompen BV 2 stuks RVS recirculatietanks. Deze dienen voor het koelen van vacuumpompen in een rioleringsgemaal en zijn vervaardigd van RVS 316. De afmetingen van de tanks varieeren in verband met de...

RVS separator

RVS separator

RVS separator13-03-2007In opdracht van Veolia MPP systems BV een gemaakte RVS separator voor hun Demo III filterunit.Deze separator dient voor het scheiden van de zware en lichte afvalstoffen in het te filteren water.De separator is opgebouwd uit losse onderdelen...

RVS skid frame

RVS skid frame

RVS skid frame20-08-2012In opdracht van Kugel Adviesbureau te Apeldoorn vervaardigd RVS skid frame t.b.v. een waterzuiverings installatie d.m.v. een UV lamp.

jaar ervaring

afgeronde projecten