06 - 245 11 420 info@velderman.nl

Referenties: diversen

Afscherming

Afscherming

Afscherming20-12-2017In opdracht van Parenco BV te Renkum gemaakte en geplaatste afscherming voor schakelkasten in de AGV werkplaats.

Afwikkelframe

Afwikkelframe

Afwikkelframe15-11-2017In opdracht van AFP BV gemaakt en geplaatst afwikkelframe voor hun afkeur rollen. Hierop worden de afgekeurde rollen geplaatst en afgewikkeld naar een schredder voor hergebruik van het materiaal.

Afzetframe op werkbanken

Afzetframe op werkbanken

Afzetframe op werkbanken26-02-2014Voor de nieuwe locatie van Sparerib Express te Apeldoorn vervaardigde RVS afzetframes boven op de nieuwe werkbanken.

Aluminium dakdoorvoer

Aluminium dakdoorvoer

Aluminium dakdoorvoer06-11-2010Voor de Remeha vervaardigde aluminium dakdoorvoeren voor de rookgasafvoer van een testinstallatie van cv ketels. Deze doorvoeren zijn vervaardigd van 3mm dikke aluminium plaat.

Aluminium luiken

Aluminium luiken

Aluminium luiken 31-01-2006Een voor de firma Puls Pompen BV te Dieren uitgevoerde opdracht voor het maken en plaatsen van 2 stuks aluminium luiken en 1 stuks RVS trap t.b.v. 2 stuks vacuümpomp gemalen in de gemeente Zevenaar. Deze luiken zijn voorzien van isolatie in...

Aluminium luiken Havelte

Aluminium luiken Havelte

Aluminium luiken Havelte08-11-2005In opdracht van de firma Puls Pompen vervaardigde aluminium luiken t.b.v. 2 stuks pompputten te Havelte.Deze luiken zijn voorzien van RVS valbeveiligingsroosters conform de Arbo wetgeving. Zowel de deksels als de...

Aluminium Traanplaat bekleding

Aluminium Traanplaat bekleding

Aluminium Traanplaat bekleding20-10-2005Een voor Dhr. Kramer uitgevoerde opdracht voor het bekleden van de kofferbak van zijn Audi A6 met aluminium traanplaat. Dit is gedaan ter bescherming van de bekleding en om het schuiven van losliggende onderdelen te beperken.

Aluminium Traanplaat bekleding ML

Aluminium Traanplaat bekleding ML

Aluminium Traanplaat bekleding ML03-10-2005Voor de firma Puls Pompen te dieren uitgevooerde opdracht voor het bekleden van de kofferbak van hun Mercedes ML met aluminium traanplaat. Dit is uitgevoerd ten behoeve van de bescherming van de bekleding van de auto en om...

Au bain marie

Au bain marie

Au bain marie09-04-2011In opdracht van een pannenkoekenrestaurant te Rheden vervaardigde au bain marie. Deze is speciaal voor hun op maat gemaakt geheel van RVS.

Auto bekleding

Auto bekleding

Auto bekleding04-10-2007In opdracht van de firma Puls Pompen, het bekleden van hun Range Rover met aluminium traanplaat.

jaar ervaring

afgeronde projecten